Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ & ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - ΣΚΥΤΑΛΗ

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων τραγουδοποιός Δημήτρη Καρράς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σκυτάλη» που ερμηνεύει μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η «Σκυτάλη» σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Καρρά αποτελεί προπομπό ενός δίσκου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς σε αριθμημένο LP από το Ogdoo Music Group και θα έχει τίτλο «Με Χιπ Χοπ Διάθεση». Είναι μία μουσική παραγωγή του Χρήστου Μοδέ, σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Καρρά.

Στο album συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Μελίνα Ασλανίδου, Mc Yinka, Δημήτρης Μητοοτάκης, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μετζέλος, Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαλού Κυριακοπούλου, Δημήτρης Κοττάκης, Τζένη Χατζοπούλου, Στεφανία & Μαργιάννα.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του Χιπ Χοπ που συνδυάζει αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους είδος με την παρουσία καλλιτεχνών που υπηρετούν την κλασική φόρμα του τραγουδιού αλλά και κάποιων από τους πρωτεργάτες αυτού του ήχου στη χώρα μας. Στο τραγούδι «Σκυτάλη» ο Δημήτρης Καρράς χρησιμοποιεί τον μουσικό κώδικα του Χιπ Χοπ για να δημιουργήσει ένα αξιόλογο τραγούδι, απολογισμό των κομβικών γεγονότων που καθόρισαν τις τελευταίες δεκαετίες, με την ελπίδα ότι οι νέες γενιές θα μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που τους παραδόθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=XODCTnxYQGo

Έμπειρος τραγουδοποιός, κατέχει καλά τον τρόπο ερμηνείας του Χιπ Χοπ, ενώ η καταξιωμένη Μελίνα Ασλανίδου προσθέτει με την χαρακτηριστική φωνή της μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο ρεφραίν. Το τραγούδι «Σκυτάλη» συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο video animation που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Καρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου